Wednesday, July 25, 2012

Hari ke-5

Assalamualaikum semua...

Alhamdulillah, hari ini hari ke-5 umat Islam berpuasa, begitu juga dengan aku ni ha yang sedang memboyot, baby mama paham kan mama puasa..hikss

Balik nanti seperti biasa nak g bazar ramadhan kat Bukit Changgang. Nak beli kuih tepung pelita dan ikan bakar. Tadi tengahari dah beli pajeri nenas kat cafe ofis ni. Nanti petang mesti en Ova beli ayam sambal kat Langat Murni dan kuih muih yang lain kan, cukup la tuh juadah berbuka nanti petang nanti.

Kisah budak dua ni pulak masa berbuka mengalahkan orang yang perpuasa..kih3..Takpe lah kan, janji puteri2 mama nak makan daripada takmo makan ..

Kat ofis sekarang ni musim sejuk. Kitaorang ni ha dah macam froozen food dah, aduhai. Mengantuk usah cakap lah....ngantuk giler dibuatnya..Time pose ni waktu kerja dipendekan, jadik masa rehat takde, mak buyong sorang ni peduli apa, kalu dah habit tu tido, selamber je aku tido kat meja ni (bos, harap maklum yer, pembawakan ibu mengandung)..hehehe

Cukup la lapuran untuk hari ini...jap lagi dah nak balik kerja..:)

0 comments: