Friday, July 6, 2012

Klinik An-Nisa

Salam semua...

Hari ni kebetulan ambik cuti nak balik kampung. Pagi tu pergi Nilai 1 nak cari kain, singgah la kat Klinik An-Nisa, konon2 nak tgk gender baby dalam perut ni. Hari ni Doktor Soraya yang bertugas, rasa seronok pulak datang klinik ni sebab Doktor Soraya ni memang ramahmesra la.

Ikutkan usia kandungan sekarang ni dah 19minggu, tapi bila tengok kat scan date ni 18minggu pulak. Tulis lagi due pada 04.12.2012, ikutkan due yang doktor klinik kesihatan bagi 27.11.2012.

Pengalaman anak sulung memang ontime keluar ikut pada tarikh yang tulis kat scan dulu. Anak nombor 2 pulak lewat 5 hari, dan anak nombor 3 ni, tak tau nak cakap..heeee
Doakan semuanya selamat..AMIN

Doktor Soraya cakap baby tengah bersujud jadi tak boleh la nak nampak gendernya..Kalu nak tau, nanti usia kandungan 6bulan keatas kita buat scan lagi yer...
Kalu tengok gambar scan ni pun, tak tau la namapak apa. Yang saya nampak bulat(kepala) dan tulang belakang baby.. Yang lain hanya doktor je yang tau..heeee


0 comments: