Saturday, January 18, 2014

Berjalan Sudah Dia..

Assalamualaikum semua..

Yehaaaa, dah pandai jalan dia!!!!
Usia ketika ini 1 tahun 1 bulan lebih gitu.



Seronoknya dia bila dah dapat jalan, takmo berhenti pulak tuh..
Yang paling seronok c kakak2nya.

Saturday, January 4, 2014

Happy Besday!!!

Assalamualaikum semua..

Hari ni hari lahir c kakak, Siti Nur Fatihah Damia yang ker 8.
Kitaorg g Giant Nilai cari keknya.
Nak buat party tidak la..sekadar makan kek suka2 jer.

Apa2 pun , mama doakan semoga kakak menjadi anak yang solehah, dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki serta sentiasa diberikan kesihatan yang baik. Kakak kena rajin juga tolong mama jaga adik2 dan kemas rumah yer.



Wednesday, January 1, 2014

Treenea VCOA

Assalamualaikum semua..

Sedikit info mengenai Treenea.
Untuk maklumat lanjut mengenai Treenea ni boleh klik di  http://vcotreenea.com/-



Treenea VCOA ni saya beli kat sepet . TQ yer
kalu sesiapa nak order sila ke  blog sepet yer..