Wednesday, January 4, 2012

04.01.2012

Hari pertama persekolahan


Kek sponser by 'IBU'..terima kasih, sayang IBU


Tiha merajuk sebab takmo tiup lilin sama ngan Syirah

Setelah dipujuk, akhirnya tersenyum jugak c Tiha ni...

Sempena tarikh ini jugak bermula juga hari pertama persekolahan Pra-sekolah buat Siti Nur Fatihah Damia..
Sempena ulangtahun yang ke-6 ini, mama ucapkan Selamat Hari Lahir, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. Mama doakan jugak semoga Tiha menjadi anak yang solehah, anak yang mendengar kata dan bijak/pandai dalam pelajaran yer...

Sunday, January 1, 2012

Tahun 2012


Assalamualaikum buat semua pembaca Blog Tihasyira..

Sempena tahun baru ini saya mengucapkan "selamat menyambut tahun baru 2012".
Semoga tahun baru ini lebih baik dari tahun sebelumnyer buat kita semua dan apa yang diazamkan atau dicita2kan tercapai..heee

Apa azam korang tahun baru ni yer?
Mestikan banyak yang belum tercapai lagi?

Salah satu azam tahun baru saya :-
nak update blog paling kurang pun 1 post dalam setiap bulan, boleh gitu?heee

kita tunggu......