Sunday, November 30, 2014

Terima kasih TAWAS

Assalam semua..

Kelmarin dapat mesej dari TAWAS.
"Sila hadir untuk pemberian baucer RM50 bagi Program Bantuan Sekolah untuk ahli TAWAS lahir 2008 di GIANT Banting pada 30 November 2014.

Insirah dapat baucer RM50.
Dapat jugak beli kelengkapan persekolahan walaupun tak banyak..



Korang dah daftarkan ke untuk anak2 korang??
Kalu nak daftar klik link kat bawah ni.





Friday, November 28, 2014

"Giveaway kerusiburok: Ole-Ole Phuket!"

As Salam...

hai semua blogger!


seperti yang korang semua maklum, kerusiburok akan bercuti ke Phuket awal Disember ni (baca entri kerusiburok ke : PHUKET (intro))

jadi, kerusiburok bercadang nak bagi ole-ole dari Phuket kepada blogger2 sekalian.



bermula 25 Nove 2014 hingga 3 Dec 2014


KLIK banner di atas untuk sertai.



OLE-OLE utama akan diberi kepada 3 pemenang bertuah.

tapi kalau ramai yang join segmen giveaway ni,

saya akan tambah 7 lagi ole-ole untuk blogger bertuah!

hehehe




3 x Ole-Ole Utama = T-shirt kenangan dari Phuket

(sebab tu conduct giveaway awal-awal, nanti pemenang boleh dapat saiz baju yang betul hehe)





JOM SERTAI! Mana tahu korang bertuah! Klik Banner kat atas tu ye untuk syarat yang simple :)




jom join ramai-ramai. ajak blogger lain sekali yer!

di samping bersegmen, boleh jugak kita berblogwalking dan berkenalan! hehehe



babai.

Thursday, November 27, 2014

" 1st Segmen Blogwalking By Cik Ash."







Syarat-syarat penyertaan:


 ♥ Follow blog Cik  Ash ( Wajib! ) *akan di follow back, Follow jugak Blog INI

   Add To Circle Google Plus +Cik Ash ;+ INI


   Like To Facebook Page 






     Penyertaan terbuka untuk semua blogger.

      Buat entry yang bertajuk " 1st Segmen Blogwalking By Cik Ash."

     Copy banner dekat atas and back linkkan ke entry segmen ini. 

    Publish dan letakkan link entry anda di ruang komen entry segmen ini.


Tarikh Tutup Penyertaan: 30 November 2014


Monday, November 24, 2014

Ulangtahun KLIA yang ke-22

As Salam semua..

Jom semua kita meriahkan lagi majlis Ulangtahun KLIA yang ke-22 tahun.
Kejap je masa berlalu. Bermakna telah 22 tahun usia Malaysia Airports ini dan selama 13 tahun pula saya telah berkhidmat di sini.


Thursday, November 20, 2014

Hari Kecemerlangan Pelajar SK RTB n KAFAI RTB

As Salam semua ..

Tahniah buat anak mama, Siti Nur Fatihah Damia kerana telah tersenarai dalam anugerah ini..
Kekalkan prestasi ini pada tahun hadapan yer..

Sek Keb RTB.






KAFAI RTB



Fatihah membuat persembahan bercerita


Tuesday, November 18, 2014

She Campaign

As Salam semua..

She Campaign berlangsung selama 2hari dari 18-19 November 2014.
Antara aktiviti yang dijalankan :-

Kali ni no Lucky Draw tak naik..huhu

 Kempen Derma Darah, 
Amat dukacita sebab masih belum boleh menderma lagi atas sebab2 tertentu


 Hasil dari kami, comel tak??





Insyirah Konvo

As Salam semua...

Jom tengok antara gambar Insyirah Konvo .
Kali ni mama tak dapat pergi sebab mama ada event kat MTB, jadi abah yang pergi yer.

Tapi pagi tu sempat mama snap beberapa keping masa anta Insyirah ke sekolah.
Tahun depan dah naik Darjah 1.
Tak sempat nak ambik gambar dengan Cikgu2nya, tapi masa umur 5tahun ada mama simpan yer :)







Wednesday, November 5, 2014

‘Giveaway Cuti Sekolah By JiwarOsak‘

As Salam...
Giveaway Cuti Sekolah by JiwarOsak.Com
Mari Sertai Giveaway Cuti Sekolah By JiwarOsak.Com


Hadiah Terkumpul
Cash : RM 390
Topup : RM 195
Barangan : Tudung Pashmina x 1, Shawl x 2, Novel Sanctuaria x 1, Tudung Aidijuma x 1, Bantal Handmade x 2

Terima Kasih kepada Sponser

AbgferOz | MahaMahu | Yanty Lee | Afzal Sukasuki | Mawar Biru | Cik Pjaz | Ieta Mat Sa’ad | Mohamad Nasir | Yan Saflina | UmmiMama |Mohd Noor Shawal | Dila KazUha | Doktor Pemasaran | Helmi Julia | Nadia Johari | Suzlin Azreena Nordin| Nurul Syarafina II | Khaty Aiman| KyLe Kesha | Cik Yaya | Putery Memory | Edo Hayra | Delima Zamrud | Karen Nisa 

Untuk menyertai Giveaway Cuti Sekolah anda boleh klik Banner atau SILA LIHAT SINI

Tuesday, November 4, 2014

Giveaway By Mamaniza.com


As Salam....




Mamaniza melancarkan sekali lagi Giveaway by Mamaniza.com berserta dengan para sponsor yang cukup hebat berserta engan tawaran hadiah yang menarik pasti akan memikat hati kalian.

Tujuan GA ini dijalankan adalah : untuk mengeratkan lagi hubungan antara sesama blogger. Saling kenal mengenali antara satu sama yang lain. Selain itu, kita juga menambah rakan-rakan baru dalam senarai followers kita.

Follow Blog:


Like FB:



Syarat utama:

1. Pastikan anda follow kesemua sponsor berikut dan like page mereka.

2. Buat entri bertajuk Giveaway By Mamaniza.com

3. Copy coding yang telah disediakan dan pastekan ke dalam ruangan HTML dan publishkan.

4. Hantarkan URL penyertaan anda di ruang komen.

5. Giveway ini akan berlangsung pada 3 Nov pukul 12 tengahari dan berakhir pada 10 Nov 2014 pada  12 tengahari juga.

6. Pemenang akan diumumkan pada 13 Nov 2014 berdasarkan random.

Hadiah Giveaway by Mamaniza.com:

Wang Tunai RM 50 - Top Refferal by Mia Liana
Paper beg - Mamaniza
Kain sulam pasang - Fuza Musa
Shawl - Farahuda
Shawl manik juntai - Shalimar
Bawal, keychain dan masker - Alise
Buku Tetamu Istimewa - Cikgu Helmi
Herblax dan halfmoon bead shawl - Norhana (IbuHana)
Keychain - Norihan
Top up RM 5 - Fatihah Fazlin dan Azwar Syuhada
Misteri - Farah Wahida dan Kathy