Thursday, October 29, 2009

Sitevisit new Corp Office.

Dulu kalu nak hantar s/o, kitaorg turun je kat finance, level 3 tapi sekarang kena hantar by email sbb unit finance dah berpindah ke Corporate Office bersebelahan dengan masjid KLIA. Pada awalnyer memang ada hati jugak nak perpindah ke office baru maklumlah dekat dengan kawasan rumah, tempat kerja/suasana baru n semua serba serbi barulah. hiks
tapikan, dah takde hatilah nak pindah office sana, (boleh gitu)..
kebetulan petang semalam nak g hantar s/o kat sana, kitaorg p la jengah office baru derang kat sana, kitaorg p unit finance n bahagian hr service.
no komen la..tapi apa yang nyata 2 kali ganda ok dari office kitaorang yang ada sekarang ni, buat masa sekarang ni alhamdulillah unit kitaorg tak kena pindah kat sana, tapi dengar2 kata akan berpindah jugak kitaorng ni dari AMC tapi tak tahulah bilanya ..hua hua

masjid KLIA
new office
tgk tuh ada bumbung yang dah terbukak, air hujan menitik2 lagi
kebetulan hujan lebat petang semalam
cpu kena letak kat bawah meja ni
posing jap
kabinet yg telah siap disediakan
ala cukup2 muat jer
2 kali ganda apa yang ada sekarang ni

Tuesday, October 13, 2009

Jamuan aidilfitri 09

Hari makan2 sedunia, huhu
stage made in 'billing staff unit"

cik fas yang kitaorg paksa nyanyi atas pentas....hiks
staff billing unit
en aw, en as, fida, lina, aida, arny, mazlin n nurul
diana n ummar (tiada dalam gambar)
kaknis, nida, azma
lina, fida n yati

Monday, October 12, 2009

Apa yang penting "KERJASAMA"

Hari ini tibalah masanyer kitaorg, staff unit billing bekerjasama untuk tugasan iaitu menghias background stage bagi 'jamuan hari raya ma sepang 2009' yang akan diadakan esok hari. lepas kami semua breakfast, kitaorg ke rooftop iaitu tempat bg jamuan yang akan diadakan seperti tahun yang lepas. Alamdulillah kami semua dapat melakukannyer dengan jayanyer.

muka penat En Aw n En As
sebahagian dari hasil tugasan kami
gunting-menggunting n tampal menampal
tiup meniup belon, somput nafas den...

tengok makyong tuh, nak jugak tiup belon...
dah tiup, ikat pulak belon tuh...

Saturday, October 10, 2009

Jamuan Hari Raya MAB

Tahun lepas buat kat PICC, kali ni buat kat Pan Pac KLIA. Sampai2 jer , tgk acara dah bermula (acara makan2)hahah. Carik meja kosong semua dah penuh, apalagi besila la kitaorg kat lantai...makan punya pasal tak apa, apa yang penting"KEKENYANGAN"huhu

ramai jugak yang makan bersila, bukan kitaorg je tau...
dah habis makan, barulah dapat meja kosong kat dalam...
tiha n ibunya
stage(untuk jamuan MA Sepang, my unit kena hias stage pulak)
bersama permata hatiku



Friday, October 9, 2009

Cik pah oh cik pah!!

Pada mulanye hari khamis semalam nak pergi melawat cik pah n babynyer, tapi memandangkan keadaaan yang tidak mengizinkan kitaorg pergi pada hari ini. Cik pah berpantang di rumah emaknya ni Labu, n9. Cik Pah ni dari unit Operasi (Statistic).
Baby lelaki seberat 3.3kg ni, diberi nama Muhamad Adam Haris.

pah n bbnyer

zana, mazlin, sue, matrok(pilot kitaorg), me, kak ct, aida n lina(photographer)
lepas kitaorg balik melawat cik pah, kitaorg pergi sitevisit ke tapak jamuan MA Sepang yang akan diadakan pada 13hb oktober 2009 kerana staff unit kitaorg, iaitu (billing ops) diarahkan untuk membuat perhiasan di atas pentas tersebut.

di kawasan inilah jamuan akan diadakan seperti tahun lepas

stage ini yang perlu kami hias

Monday, October 5, 2009

Mee Jawa

Event:Jamuan Hari Raya anjuran MA Tech, Tgkt 3 AMC Building
Time:12.30pm

Seperti tahun2 yang lepas, kitaorg tak pernah miss untuk menghadiri jamuan hari raya anjuran MA Tech ni. Tu tgk la sampai2 je kat bawah gerai pertama yang kitaorg serbu adalah "Mee Jawa"
ada nasik dagang, rojak buah, laksa
lemang, rendang, satey, mee jawa, nasik beriani
me n tokey gerai mee jawa, kak ja
yati(kalau tak makan satey tak sah c yati ni), tc n me
lina, me, yati n fas
alhamdulillah kitaorg makan dengan happynyer.
akibat kesedapan mee jawa ni sampaikan kitaorg sanggup makan semangguk lagi mee jawa bagi mengakhiri acara makan2 ni.
ya ampun makan ke melantak ni???hiks

note: cik irny, tq jadik photographer.
to azma, rugi ko tak dapat joint acara mkn2 ni akibat mc sakit mata.