Wednesday, May 14, 2014

Nama Naik Lagi..huhu

Assalamualaikum semua..

Pagi ni bukak email, tengok nama naik lagi. Kena duty 16hb Mei ni keje pagi(ok la sbb dapat balik awal), tapi yang sedihnya 17hb Mei kena keja malam(jadik kelawar)..huaaaaaaaaa

8hb Mei hari tu hari pertama saya bertugas sebagai sukarelawan di KLIA2. Nasib baik kerja pagi. Untuk pengetahuan pembaca semua, "KLIA2 Staff Engagement Duty" ini dijadualkan selama sebulan. Ada segelintir staff airport MAB yang turut serta.  Memandangkan KLIA2 ini baru dan mula beroperasi pada 2 Mei 2014, sukarelawan amat diperlukan bagi membantu orangramai untuk memudahkan mereka dan bagi melancarkan operasi di KLIA2 ini.


hari pertama bertugas
berselfie kat dalam toilet dulu..hahaha


ala2, buah hati hero mama
sanggup ke nak tinggalkan masa kena duty nanti malam minggu..huaaa
rasanya tak sanggup..
tambah lagi sekarang ni time tido malam dah pandai mengajak masuk bilik golek2 atas tilam.

oh , tidak!!!!!!!

0 comments: