Friday, May 16, 2014

Engagement Duty KLIA2

Assalamualaikum semua..

Sessi ke 2 dan hari terakhir bertugas sebagai sukarelawan di KLIA2.
Hari ni memang  rasa seronok pulak bertugas. Macam-macam ragam orangramai kami jumpa. Teringin jugak nak jumpa artis tapi ermmm, sorang pun tak jumpa. Agaknya diaorang naik flight malam kot..hahaha
Tapi lagi bestnya kitaorang rasa macam artis pulak sebab  ada jugak mereka yang nak bergambar dengan kitaorang,katanya tertarik kat lolypop ASK ME. Siap lagi nak survey tempat dulu padahal ada yang lusa, minggu depannya nak terbang.

Hari ni hari last kitaorang bertugas kat klia2 ni..kata kami
Ala tak dapat jumpa la lagi nampaknya..
lebih kurang gitu lah..hihihihi

team yang duty hari ni

0 comments: