Thursday, October 29, 2009

Sitevisit new Corp Office.

Dulu kalu nak hantar s/o, kitaorg turun je kat finance, level 3 tapi sekarang kena hantar by email sbb unit finance dah berpindah ke Corporate Office bersebelahan dengan masjid KLIA. Pada awalnyer memang ada hati jugak nak perpindah ke office baru maklumlah dekat dengan kawasan rumah, tempat kerja/suasana baru n semua serba serbi barulah. hiks
tapikan, dah takde hatilah nak pindah office sana, (boleh gitu)..
kebetulan petang semalam nak g hantar s/o kat sana, kitaorg p la jengah office baru derang kat sana, kitaorg p unit finance n bahagian hr service.
no komen la..tapi apa yang nyata 2 kali ganda ok dari office kitaorang yang ada sekarang ni, buat masa sekarang ni alhamdulillah unit kitaorg tak kena pindah kat sana, tapi dengar2 kata akan berpindah jugak kitaorng ni dari AMC tapi tak tahulah bilanya ..hua hua

masjid KLIA
new office
tgk tuh ada bumbung yang dah terbukak, air hujan menitik2 lagi
kebetulan hujan lebat petang semalam
cpu kena letak kat bawah meja ni
posing jap
kabinet yg telah siap disediakan
ala cukup2 muat jer
2 kali ganda apa yang ada sekarang ni

4 comments:

Chikyon said...

Jangan kena pinda udahhhh leeeeee

fida said...

tulah, mntak2 jgn la kena pindah...huhu
mati kutu nnti opis baru.

zulkifli mat isa said...

salam ka..kak keja gn malaysia airport ke?

fida said...

salam perkenalan..

iyer, masih setia dengan MAB..:)