Saturday, October 10, 2009

Jamuan Hari Raya MAB

Tahun lepas buat kat PICC, kali ni buat kat Pan Pac KLIA. Sampai2 jer , tgk acara dah bermula (acara makan2)hahah. Carik meja kosong semua dah penuh, apalagi besila la kitaorg kat lantai...makan punya pasal tak apa, apa yang penting"KEKENYANGAN"huhu

ramai jugak yang makan bersila, bukan kitaorg je tau...
dah habis makan, barulah dapat meja kosong kat dalam...
tiha n ibunya
stage(untuk jamuan MA Sepang, my unit kena hias stage pulak)
bersama permata hatiku



1 comments:

infraklia said...

dia sngah blog kite, kite sngah blog dia plak..rajin2 la jenguk nnt ye