Tuesday, June 12, 2012

Segmen Tambah Follower dan Rakan Blogger



Assalamualaikum semua..

Pagi ni mood nak bekerja belum datang lagi, al maklumlah baru balik dari bercuti.
Memang kebiasaaan pagi2 saya akan cuci mata dengan membaca blog kengkawan.
Segmen ni saya baca kat blog Hasrulhassan , jom joint.. 

"Segmen tambah follower dan rakan blogger"

Apa yang perlu dibuat :-

Tempek badge ini dalam entri anda, dan link ke entri ini.


  • Tajuk entri anda: Segmen Tambah Follower dan Rakan Blogger
  • Berikan nama blog anda, link blog anda, bila mula berblogging, kenapa berblogging dan    seterusnya siapa idola dan  ikutan anda dalam dunia blog.
  • Siap je, terus berikan url entri anda itu di ruangan komen.
  • Andai sudi, jadilah follower blog ini.
  • Anda perlu berbuat demikian sebelum jam 5 petang, 13 Jun 2012.


Nama Blog : Permata Hatiku


 Mula Berblogging : Tahun 2009

Kenapa Berblogging :  Saje suka2 mengisi masa lapang, luahan hati, nak kongsi kisah keluarga ngan member2 , nanti anak2 leh baca bila besar nanti, biar derang tahu apa yang telah berlaku.
                                       
Idola Blogger : Suka baca blog dapur tanpa sempadan sebab saya suka tengok resepi2 masakan, tapi nak masak malas. heeee

Sekian. Tu je la kot.



4 comments:

hasrul hassan said...

Adeh. Suka blog mat gebu ehhh .. hehehee... memang terbaek kalau entri disertakan dengan gambar, orang akan bertambah2 suka.

Raimi Syazwan ♌¹³ said...

More than happy if u following me back

http://pseudosupra.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-dan-rakan.html

Anzulna said...

singgah n follow dr segmen yg same.
http://anzulnashome.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-dan-rakan.html

::CIK LYNN:: said...

cik lynn dari segmen yg sama :)

jom jalan2 blog cik lynn plak...

lynnlinda.blogspot.com