Sunday, June 10, 2012

Kelantan oh Kelantan.

Salam semua pembaca Blog Permata Hatiku ini. Selamat datang ke Kelantan Darul Naim...
Cuti sekolah kali ni kitaorang ke Kelantan menghadiri kenduri Muhamad Haris Mursyidi. Dari airport naik bas ke KL Sentral dan ambik KTM ke Pasir Mas. Sakit2 badan dalam 12jam lebih nak ke sana. Memandangkan masing2 tak pernah naik train, so excited jugak lah 1st time naik train.huhu

tak sabar nak naik train ni

C Haris

Beginilah keadaan tempat tidur dalam train(ambik seat katil sbb kitaorg bertolak malam)

Gambar kat bawah ni kat Pantai Perkasa. Kitaorang bermalam kat sini semalam. Memang seronok la derang ni bermandi manda air laut. Berposing di tepi pantai sebelum g jalan2 lagi.

sambil menikmati aiskrim

bermandi manda

bershopping di rantau panjang


0 comments: