Tuesday, July 21, 2009

Apa ada pada nama

Dah nak balik ni terkuap2 ngantok pulak. Dok search blog2 orang ada la terjumpa 'apa ada pada nama'
Saja je dok search nama2 Permata Hatiku ini.

siti nur fatihah damia
Damia Kebijakan
Fatihah Pembuka
Nur Cahaya
Siti Gelaran bagi perempuan

SITI NUR FATIHAH DAMIA
SSuci
IIkhlas
TTulus
IIdealistik
NNaif
UUntung
RRamah
FFleksibel
AAmanah
TTegas
IIntuitif
HHarum
AAlim
HHarum
DDinamik
AAbadi
MMesra
IIntelek
AAsli
Apa ada pada nama?


siti nur insyirah dania
DaniaHampir
InsyirahKegembiraan, Kelegaan hati
NurCahaya
SitiGelaran bagi perempuan


SITI NUR INSYIRAH DANIA
SSuci
IIkhlas
TTulus
IIdealistik
NNaif
UUntung
RRamah
IIntuitif
NNaif
SSetia
YYakin
IIntelek
RRealistik
AAmanah
HHarum
DDinamik
AAlim
NNaif
IInovatif
AAbadi
Apa ada pada nama?




2 comments:

diana_beads said...

Salam K.Fida....
Kat mane akak dapat cari maksud nama tu... Waduh panjangnya nama anak-anak akak. Sure masa sekolah nanti pueh lah cikgu nak kocikkan tulisan biar cukup space namo e'!!

*nak carilah maksud namaku....

fida said...

Entah lah diana, akk pun dah lupa mana akk jumpa.
tu lah nama derang ni panjang2 belaka, yang penting ada maksudnya.hihihi