Saturday, June 27, 2009

Futsal

Seperti 2 tahun yang lepas tahun ini saya mewakili Team Gemilang acara Futsal. Walaupun kami tak menang kami bangga sebab dapat masuk semi-final lawan dengan AVSEC.
Dear all, thank for the great game .....

Date:27 jun 2009
Venue:Merekacipta, WRP
Team:Gemilang

Team Gemilang 2007(kak as, azma n diana tak joint tahun ni akibat kena buatan orang)
ni pic ktorg nak test power(joint pertandingan anjuran Hotlink)
ni dia atlit2 futsal Gemilang....2007
Team Gemilang 2009









2 comments:

Azma Sulaiman said...

Weiiii tu gambo masa kt lawan utk Hotlink tu lah... aku cari gambo2 futsal.. tah mana tah... kena godek lagi ni

fida said...

udah kujumpa gambonyer..
ekekekek