Sunday, June 28, 2009

Bowling-Arl Bowl Alamanda

Tak pernah2 saya joint Bowling untuk sukan MAHB, tahun ni rezeki menyebelahi saya. Selection p jugak tapi saya tak harapkan yang saya ni dapat wakil untuk Gemilang. Bak kata derang "wah suami isteri wakil Gemilang ni"

Atlet2 Cemilang terdiri dari:

fida, ct, ulai
bard, kak sham n shima

congratulation to all...
bak kata ulai...
"fid berbaloi jugak kita main ni, lepas ni usahakan untuk joint Bowling ke Langkawi tahun depan ye"
Insya Allah, mudah2an
ekekekekek
note:mendukacitakan team Gemilang lelaki dapat no 4(tak pernah2 tau derang ni down, tapi nk buat macamana dah takde rezeki kan).
takpe 2 tahun lagi, try the best yer.

2 comments:

Azma Sulaiman said...

oren mak ngah korang!!!
Amboiii tanam azam p langkawi..
oklah tu.. ada tempat kosong...
cuba jgn tak cuba.. suh omar ajar..
ni ajar benda lain je.. cam ne nk pandai bowling :)

fida said...

ha tu la...
azam kena tanam...
kalu ada rezeki ada la tuh..
ajar tetap ajar..bab benda lain tu takyah diajar..
huhu