Saturday, March 28, 2009

Test tangan

Hari ni kena bangun pagi macam biasa, maklumla nk p 'test tangan' kat ARL Bowl Alamanda. Sebenarnya Aeronita ada buat tournament bowling kat sana, jadik saya ambil peluang la nak ikut serta. Insyirah ni pepagi da bangun macam tau2 je nak g jalan. ekekek. Tgh siapkan derang diana datang, "cik, ibu suh anta syirah, kitaorg tak jadik p kuala selangor" . Kesimpulannye Insyirah tak ikut kitaorg p Alamanda. 
Paginya my hb joint Tournament Bowling anjuran Mytams, ok jugaklah group derang dapat no 3.
Dapat hadiah hamper, wang tunai n medal.
Yang kitaorg ni kump X-Pose  terdiri dari kakwan, saya, irny n tini.
Ok jugak la dapat tempat ke-10 dari 20 kumpulan.
Dapatlah hamper n medal
Yang bestnya kumpulan kitaorg ni semua dapat Lucky Draw. 
Kakwan dapat hairdryer, tni dapat hamper, erny dapat cermin n saya dapat duit rm50.



tiha

0 comments: