Monday, September 8, 2014

Tropika-Baby Herbal Cream

As Salam semua..
Hari ni saya nak berkongsi produk. hiiiiii

Alhamdulillah sejak guna cream Tropika ni , ada perubahannya. Dah macam2 ubat sapu saya gunakan untuk anak2 terutama anak sulung yang ada asma ni.
Biasanya kalau dia batuk2 , dah sapu ubat dan makan ubat biasanya bila malam tidurnya memang tak lena, masih terbatuk2 lagi, tapi syukur sangat2 sebelum tidur sapukan cream Tropika ni, tidurnya lena sekali.

Kat rumah dah tinggal sikit je lagi, ni nak repeat order.
Terima kasih kat member ofis yang kenalkan cream ini.








0 comments: